fbpx

Categorii și contribuții

Alege categoria de concurs care ți se potrivește.

Citește cu atenție regulamentul de concurs și abia apoi înscrie-te completând formularul de înregistrare de pe prima pagină. Nu ești pregătit să pedalezi anul acesta? Nicio problemă, vino să ne dai o mână de ajutor ca voluntar (înscrie-te aici) sau participă ca susținător al prietenilor tăi.
Categoria de concurs Distanță Contribuție
Kids - bicicletă fără pedale, 0-3 ani

Startul în cursa celor mai mici viteji se ia la ora 11:30. Copiii vor fi încurajați de părinți și spectatori pe tot parcursul micului traseu amenajat pe spațiul WESTERN RANCH.

500 m 45 lei
Kids - bicicletă cu roți ajutătoare, 3-6 ani

Copiii vor fi încurajați de părinți și spectatori pe tot parcursul micului traseu amenajat pe spațiul WESTERN RANCH.

500 m 45 lei
Kids - bibicletă 2 roți, 3-5 ani

Copiii vor fi încurajați de părinți și spectatori pe tot parcursul micului traseu amenajat pe spațiul WESTERN RANCH.

500 m 45 lei
Kids - bibicletă 2 roți, 6-8 ani

cronometrare cu cip, 2 ture pe traseul Kids – Start ora 12:10

1 km 65 lei
Kids - bibicletă 2 roți, 9-11 ani

cronometrare cu cip 2 ture pe traseul Kids – Start ora 12:35

1 km 65 lei
Junior

Categorie pentru cicliști cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani. Aici se pot înscrie copiii care au experiența unui concurs și sunt antrenați. Ei nu vor fi însoțiți de părinți și vor pedala pe traseul Hobby (6 km). După cele 40 minute alocate probei, toți concurenții mai parcurg o tură suplimentară. – Start ora 10:40 Înscrierea la categoria Juniori se va face pe 4 subcategorii: 12-14 ani feminin / masculin, 15-18 ani feminin / masculin.

40 minute + 1 tură 150 lei
Family

Traseul family va avea o lungime de 6 km și va fi parcurs de două ori. Copiii cu vârsta de până la 14 ani sunt invitați să se înscrie la această categorie însoțiți de un părinte, aceștia trecând împreună linia de finish. Înscrierea la categoria Family se va face pe 4 subcategorii, în funcție de vârsta copilului: 6-10 ani feminin / masculin și 11-14 ani feminin / masculin.

12 km 160 lei
Hobby

Traseul în lungime de 6 km va fi parcurs de cât mai multe ori în intervalul de alocat cursei. Concurenții vor avea de parcurs un traseu cu pasaje rapide, ruperi de ritm, cățărări scurte, drum forestier și single trail pe malul lacului. Categoria este destinată iubitorilor de 2 roți, amatori. Este interzisă participarea la această categorie a cicliștilor legitimați la cluburi profesioniste. – Start ora 9:00.

60 min + 1 tură 150 lei
Pot Singur

Categorie dedicată tinerilor cu autism, fiecare pedalează cât poate pe bicicletele de spinning amplasate în zona cabanei.

Cât poți Gratuit
ÎNSCRIERE