fbpx

Parteneri

Prin ceea ce facem zi de zi în Tema Energy, ne susținem partenerii să-și continue activitatea fără întrerupere, în condiții de siguranță, chiar și în cele mai dificile situații. Echipa Tema Energy susține inițiativa Help Autism și se alătură în competiția Rocket Bike Fest, ca parte a crezului nostru comun că le putem dărui copiilor un cadou prețios: încrederea în forțele proprii.

Sportul înseamnă sănătate, o minte limpede, o atitudine pozitivă. Vrem asta pentru toți românii! Prin proiectul nostru CSR “Integrare socială prin sport a persoanelor cu deficiențe și dizabilități” ne dorim ca sportul să însemne o nouă șansă. O șansă la integrare socială și la o viață cât se poate de activă. Din acest motiv ne-am alăturat evenimentului ROCKET BIKE FEST by Help Autism ca parteneri. Suntem bucuroși că sprijinim terapia adolescenților din Help Home și astfel contribuim prin sport la o lume mai bună, în fiecare zi.

Se spune că mișcarea, sentimentul de apartenență și timpul petrecut în aer liber sunt printre cel mai bune metode pentru a preveni îmbolnăvirile. Noi vrem să adăugăm la această listă și testarea periodică, pentru identificarea și tratarea din timp a afecțiunilor. Synevo România susține educația, promovează importanța prevenției și adoptarea unui stil de viață sănătos, de aceea ne bucurăm că avem ocazia de a fi alături de Help Autism, în organizarea Rocket Bike Fest!

“Pot singur” este despre o forța incredibilă de a demonstra celor din jur că vulnerabilitățile se transformă în super puteri atunci când ai parte de sprijinul potrivit. E despre răbdare, implicare pe termen lung, asumare și mai ales iubire, motiv pentru care am ales să fim partenerii Rocket Bike Fest și să facem parte din comunitatea Help Autism.

Una din valorile Autonom, și poate cea mai importantă, este aceea de a evolua în fiecare zi. Susținem transformarea continuă și încurajăm sportul ca activitate prin care te poți dezvolta. Din acest motiv am ales să ne implicăm la Rocket Bike Fest, să sprijinim dezvoltarea copiilor prin sport și să fim alături de ei în creșterea pasiunilor lor.

Alpin 57 Lux este una dintre cele mai mari companii producătoare de îngheţată din România, prezentă pe piaţa din 1994. Din 2016 este parte a Grupului Internaţional FOOD UNION, un jucator mondial in industria alimentara. Particularitatea business-ului nostru este ca pune oamenii in centrul actiunilor noastre. Ei ne conduc si ne unesc, ne determina sa devenim din ce in ce mai buni si sa le oferim cea mai buna calitate. Comunitatea este atat de importanta pentru noi, de aceea am ales sa fim parteneri in proiectul Rocket Bike Fest.

Farmec înseamnă și farmecul oamenilor care știu să dăruiască, să ajute, să creadă și să facă – Rocket Bike Fest este întâlnirea unor astfel de oameni, de la care noi nu puteam lipsi, pentru ca împreună să aducem un plus de zâmbet și șansa la o viață normală copiilor cu autism. Ne bucurăm să susținem o inițiativă care aduce împreună mișcarea, altruismul și energia pentru o lume mai bună!

ÎNSCRIERE