Pedalăm și ne distrăm cu grijă față de comunitate și de toți cei prezenți

Evenimentul are loc în mod responsabil respectând reglementările și recomandările autorităților, de aceea te rugăm să parcurgi și să respecți regulile de acces.

În zona evenimentului vor avea acces:

  • Persoanele care prezintă certificatul verde digital (poate fi descărcat de aici) care demonstrează că sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2 sau au rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore. Dacă urmează să se testezi, citește mai jos cum beneficiezi de reducerea de 50% acordată în centrele partenere Synevo.
  • Copiii cu vârsta de până la 12 ani sunt exceptați de la regula testării, la intrarea în pădure în zona de triaj prezentând certificat de naștere (copie).
Aceste condiții respectă indicațiile din HOTĂRÂREA nr. 70 din 16.09.2021 și HOTĂRÂREA nr. 73 din 23.09.2021 privind stabilirea unor măsuri necesar a fi aplicate în contextul pandemiei de COVID-19.

Urmează acești pași pentru a ne asigura împreună că ne distrăm responsabil la Rocket Bike Fest:


1

Înainte să ridici kitul de concurs sau să ajungi la eveniment:

2

Ridică kitul de concurs în datele de 22, 23 și 24 septembrie de la sediul nostru. La ridicare o să te rugăm să prezinți documentele de mai sus și documentul de identitate. Asigură-te că ai achitat contribuția de participare fie cu cardul fie prin transfer bancar. Nu putem procesa plata cash la ridicarea kitului de concurs. Persoanele care prezintă certificatul verde, dovada vaccinului, respectiv a trecerii prin boală sau rezultatului testului valabil conform legii vor primi și brățara de acces la eveniment. Programul pentru ridicarea kiturilor este:

  • miercuri / 14:00 - 19:00
  • joi / 12:00 - 19:00
  • vineri / 12:00 - 19:00 /
Adresa noastră este: Intrarea Graurului nr. 9, sector 3 (zona metrou Dristorului), București. Caută Help Autism - Centrul Mălin pe google maps și lasă-te direcționat până la noi.


3

Dacă trebuie să te testezi, împreună cu partenerul nostru Synevo îți punem la dispoziție un voucher cu cod unic pentru a te testa în unul dintre centrele Synevo din București și Ilfov. Atenție, cu acest voucher te poți testa și beneficia de 50% reducere la testul Antigen Rapid doar în zilele de 23 și 24 septembrie. Poți obține voucherul format tipărit la ridicarea kitului sau format electronic trimițând un email la adresa laurentiu.bocai@helpautism.ro în care să menționezi numele și prenumele persoanei înscrise în competiție și numărul de vouchere necesare pentru persoanele însoțitoare ce urmează a fi testată pe bază voucherului. Voucherele se pot folosi pentru testarea participanților în cursă și a însoțitorilor în limita disponibilității.


4

Accesul în data de 25 septembrie în zona de eveniment se face după ce fiecare participant sau însoțitor parcurge zona de triaj. Purtarea măștii de protecție și păstrarea distanței de 1 metru în zona centrală este obligatorie conform prevederilor în vigoare.


Doar persoanele cu certificat verde vor avea acces în zona evenimentului. Copiii cu vârste de până la 6 ani (inclusiv) nu trebuie testați anti-COVID-19 și au acces la eveniment fără brățară, doar în baza certificatului de naștere (copie).

 
 
 

Pentru a vedea programul de lucru și de recoltare al centrelor Synevo din București și Ilfov este important să accesați site-ul Synevo la www.synevo.ro/locatii